jubilarissen-scholtens-2017-goed-voor-75-jaar

Jubilarissen 2017

Samen goed voor 75 jaar werk!
Vier medewerkers van de Scholtens Groep hebben iets te vieren; een moment om bij stil te staan.

De Scholtens Groep hecht veel waarde aan de betrokkenheid van de jubilarissen. Dankzij hun jarenlange werklust genieten we met elkaar van de vele gerealiseerde bouwwerken in Noord-Holland en daarbuiten. Met mooie woorden, cadeaus en bloemen, ook namens de personeelsvereniging, dankte de Scholtens Groep de vier voor hun jarenlange inzet.

  • Raymond Vreeken werkt 12½ jaar bij Scholtens Bouw. Als werkvoorbereider begeleidt hij met zijn kennis en ervaring projecten van begin tot eind. Kaap Hoorn, de Paktuinen in Enkhuizen en De Fruittuinen in Andijk zijn een paar mooie projecten waaraan hij heeft mee mogen werken.
  • De 12½-jarige jubilaris Stella Overheid is het visitekaartje van de Scholtens Groep. Achter de receptie voert ze haar werkzaamheden vakkundig en met veel plezier uit. Ook kent zij alle mensen die bij de verschillende huurders binnen het Scholtens gebouw werken.
  • Jan Kunnen werkt 25 jaar bij Scholtens Bouw als timmerman. Hij is snel, handig en netjes in zijn werk. Vele werken zijn onder zijn handen tot stand gekomen. Mooie herinneringen bewaart hij aan Het Visserseiland in Hoorn en Seeduyne in Egmond aan Zee. Ook het recentelijk opgeleverde project De Fruittuinen in Andijk staat op zijn favorietenlijst.
  • De 25-jarige jubilaris Jeroen Tensen (niet op de foto) zit op de afdeling nazorg bij Scholtens Bouw. Jeroen onderhoudt het contact met de mensen, maakt de afweging wat te doen en lost problemen keurig op. Onze kopers waarderen zijn vakkundige oplossing en nette manier van werken.