dijkopgang1-1
omgeving-1
buurtje-omgeving-1
buurtje-omgeving
bouwkavel-aan-het-ijsselmeer-andijk

Andijk

Andijk Buurtje 2 en 2A, ruime kavel

Het acht kilometer lange lintdorp Andijk ligt pal aan de IJsselmeerdijk tussen de oude VOC-steden Medemblik en Enkhuizen. Wie Andijk zegt, denkt vooral aan water. Het dorp staat bekend als ‘watersportcentrum’ met twee goed geoutilleerde jachthavens die in totaal beschikken over 800 ligplaatsen.

Vlakbij de jachthavens ligt De Vooroever, een dagrecreatiegebied dat vrij toegankelijk is en prima voorzieningen voor zwemliefhebbers, windsurfers en andere watersporters biedt. Andijk is ook op andere manieren ‘waterrijk’: met de Westfriese Omringdijk en de vaar- en fietsroutes in de directe omgeving is er aan recreatiemogelijkheden geen gebrek. De twee waterwinbedrijven hebben het dorp tot één van de grootste waterleveranciers van ons land gemaakt.

Het dorp kent van oudsher een gezellig en rijk verenigingsleven. Ook woont u, zeker met de aankomende verbeteringen aan de infrastructuur in de regio, in een dorp wat steeds aantrekkelijker wordt in de toekomst. Grote steden als Amsterdam, Leeuwarden en Alkmaar zijn nu al binnen het uur of sneller bereikbaar. Dichterbij liggen de historische VOC-steden Enkhuizen, Medemblik en Hoorn: jong en ouder geniet hier van cultuur, havens, winkels, restaurant of terras!

Goede bereikbaarheid

Andijk beschikt over een goede bereikbaarheid. Er zijn goede verbinding-en naar de Randstad en via de dijk Enkhuizen – Lelystad ook met Oost- en Midden-Nederland. Met de auto bent u met ca. 15 minuten in Enkhuizen en ca. 20 minuten in Hoorn. Binnen een uur bereikt u Lelystad en Amsterdam. De verbinding tussen Enkhuizen en de A7 zal in de toekomst worden opgewaardeerd.

Vanuit het treinstation van Enkhuizen en Grootebroek is een rechtstreekse verbinding met Hoorn en Amsterdam mogelijk, ook Alkmaar en Schiphol zijn van hieruit per spoor te bereiken. Vanuit Andijk is er tevens een busverbinding richting Enkhuizen en Hoorn.

Contact

Scholtens Projecten
Geert Scholtenslaan 10, 1687 CL Wognum, Noord-Holland
T 0229-281820     E verkoop@scholtens.eu     W www.scholtens.eu

De Stijl Makelaardij
Breed 2, 1621 KB Hoorn, Noord-Holland
T 0229-281900     E info@destijl.nl     W www.destijl.nl

 

Verkocht
Woningen
er sum in
la con