Andijk

De Fruittuinen - Dé ruimte in landelijke omgeving

De Fruittuinen is een ruim opgezette wijk met een fraaie uitstraling, waar oog voor detail een belangrijke rol speelt.  Het dankt zijn naam aan de locatie, een voormalige boomgaard waar appels en peren werden geteeld en waar tuinbouw plaatsvond.

De wijk is ruim van opzet met veel groenstroken, waardoor de woningen niet te dicht op elkaar staan. Dat past ook goed bij het landelijke karakter van het dorp Andijk. De vrije natuur komt terug bij de speelgelegenheid waar gezinnen zich kunnen uitleven. De wijk is omsloten door openbaar water, waar u met boot of kano de omgeving kunt verkennen. Het centrum van Andijk is snel en eenvoudig bereikbaar.  De wijk voldoet geheel aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Het betreft een 30-km zone, het verkeer rijdt stapvoets. Rust en veiligheid voor bewoners staat dus voorop.

Klik hier voor de downloads.

 

Woonomgeving

Het acht kilometer lange lintdorp Andijk ligt pal aan de IJsselmeerdijk tussen de oude VOC-steden Medemblik en Enkhuizen. Wie Andijk zegt, denkt vooral aan water. Het dorp staat bekend als ‘watersportcentrum’ met twee goed geoutilleerde jachthavens die in totaal beschikken over 800 ligplaatsen. Vlakbij de jachthavens ligt De Vooroever, een dagrecreatiegebied dat vrij toegankelijk is en prima voorzieningen voor zwemliefhebbers, windsurfers en andere watersporters biedt. Andijk is ook op andere manieren ‘waterrijk’: met de Westfriese Omringdijk en de vaar- en fietsroutes in de directe omgeving is er aan recreatiemogelijkheden geen gebrek. De twee waterwinbedrijven hebben het dorp tot één van de grootste waterleveranciers van ons land gemaakt.

Het dorp kent van oudsher een gezellig en rijk verenigingsleven. Ook woont u, zeker met de aankomende verbeteringen aan de infrastructuur in de regio, in een dorp wat steeds aantrekkelijker wordt in de toekomst. Zo wordt de Westfrisiaweg verbreed tot een vierbaansweg (N23), waardoor Andijk gemakkelijk bereikbaar is vanaf de A7. Grote steden als Amsterdam, Leeuwarden en Alkmaar zijn nu al binnen het uur of sneller bereikbaar. Dichterbij liggen de historische VOC-steden Enkhuizen, Medemblik en Hoorn: jong en ouder geniet hier van cultuur, havens, winkels, restaurant of terras!

Scholtens Zekerheidsfonds

Koopwoningen Waarom Scholtens Zekerheidsfonds Koopwoningen?
Zolang de eigen woning nog niet verkocht is, durven veel potentiele kopers de stap naar een nieuwe woning niet te zetten. Begrijpelijk, de lasten voor 2 woningen zijn voor veel mensen moeilijk te dragen. Daarom hebben we SZK in het leven geroepen, wat inhoudt: Zolang de “oude” woning niet verkocht is, ontvangt de koper maandelijks een compensatie. Koop met Scholtens Zekerheidsfonds Koopwoning, dan wordt het risico van dubbele lasten gedekt!

Het dilemma: u vindt het huis van uw dromen, maar uw huidige  woning is nog niet verkocht.  
Als u uw droomhuis koopt, loopt u risico op dubbele woonlasten, namelijk de  kosten van de oude woning én de  kosten voor de  droomwoning. De totale  kosten in die overgangsperiode zijn (te) hoog en kunnen een drempel  vormen en reden zijn om af te  zien van de koop.

Niet nodig want:
Scholtens Zekerheidsfonds Koopwoningen compenseert de eventuele dubbele woonlasten van kopers;  Maandelijkse financiële compensatie dus op het moment dat een koper dat het meest nodig heeft!

Wat houdt het Scholtens Zekerheidsfonds Koopwoningen in?
Om voor kopers de zorg over dubbele woonlasten weg te nemen heeft Scholtens het Scholtens Zekerheidsfonds Koopwoningen. Wat inhoudt, dat Scholtens de koper 1 jaar lang (na oplevering van de woning) de eventuele dubbele woonlasten compenseert.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Indien de bestaande woning van de kopers bij oplevering nog niet is verkocht, stort Scholtens bij oplevering van de woning 2% van de koopsom van de nieuwe woning in depot bij de notaris (in het Zekerheidsfonds).

Het Zekerheidsfonds loopt via onze projectnotaris Mantel-Overtoom; verkoper en koper kunnen dus zeker zijn van de contracten of toezeggingen.

Eenmalige kosten € 350,--.

Goede bereikbaarheid

Andijk beschikt over een goede bereikbaarheid. Er zijn verbindingen naar de Randstad en via de dijk Enkhuizen - Lelystad ook met Oost- en Midden-Nederland. Met de auto bent u met circa 10 minuten in Enkhuizen en circa 25 minuten in Hoorn. Binnen circa 45 minuten bereikt u Lelystad en Amsterdam. Vanuit het treinstation van Enkhuizen en Grootebroek is een rechtstreekse verbinding met Hoorn en Amsterdam mogelijk. Ook Alkmaar en Schiphol zijn per spoor te bereiken. Vanuit Andijk is er tevens een busverbinding richting onder andere Hoorn. 

Contact

Scholtens Projecten
Geert Scholtenslaan 10, 1687 CL Wognum, Noord-Holland
T 0229-281820     E verkoop@scholtens.eu     W www.scholtens.eu

De Stijl Makelaardij
Breed 2, 1621 KB Hoorn, Noord-Holland
T 0229-281900     E info@destijl.nl     W www.destijl.nl

Jaspers - Van Diepen Makelaars
Burgemeesters Commandeurlaan 2, 1687 BH Wognum, Noord-Holland
T 0229-573600     E wognum@jaspers-vandiepen.nl     W www.jaspers-vandiepen.nl

1
Verkocht
1
Woningen
1
er sum in
1
la con