opmeer-omgeving
p4010030-1
dscn1582-2
afbeelding4-2

Opmeer

Locatie informatie

Opmeer gelegen tussen zoet en zout (IJsselmeer en Noordzee) biedt inwoners alle ruimte om goed te wonen, te werken en te ontspannen. Opmeer ontwikkelt zich en staat open voor nieuwe ideeën en nieuwe gezichten. Opmeer kenmerkt zich in haar weidse landschappen maar ook in haar gastvrijheid op haar eigen Westfriese wijze: nuchter.

Dit groene hart van de regio Westfriesland is verrassend veelzijdig, met enerzijds de nabijheid van de historische steden Hoorn en Alkmaar en anderzijds een keur aan recreatieve en culturele mogelijkheden. Fietsen, wandelen, golfen, varen en gezellig de wekelijkse markt bezoeken. De kavel is gelegen aan de rand van het dorp, waardoor de bereikbaarheid optimaal is. In 5 auto minuten zit je op de snelweg A7 en de dorpskern is in de directe nabijheid met een variëteit aan winkels en andere functionele voorzieningen, zoals bibliotheek, sporthal, gemeentehuis, apotheek, politie en openbaar vervoer.

Goede bereikbaarheid

Het dorp Opmeer beschikt over alle nodige voorzieningen en is zowel per eigen vervoer als per openbaar vervoer goed te bereiken. Opmeer ligt ten noorden van de verbrede N241 (A.C. de Graafweg) op circa 5 km vanaf de snelweg A7 Amsterdam-Leeuwarden (afrit Opmeer).

Contact

Scholtens Projecten
Geert Scholtenslaan 10, 1687 CL Wognum, Noord-Holland
T 0229-281820     E verkoop@scholtens.eu     W www.scholtens.eu

Jaspers - Van Diepen Makelaars
Burgemeesters Commandeurlaan 2, 1687 BH Wognum, Noord-Holland
T 0229-573600     E wognum@jaspers-vandiepen.nl     W www.jaspers-vandiepen.nl

Verkocht
Woningen
er sum in
la con